OVER MIJ

Passie, aandacht en warmte

In 2012 behaalde ik mijn diploma voor schoonheidsspecialiste en heb vanaf dat moment mijn familie en vrienden professionele gezichtsbehandelingen gegeven naast mijn baan in de zorg. In al die jaren ben ik mij blijven ontwikkelen tot holistisch schoonheidsspecialiste en leerde ik de effecten vanuit de Chinese Elementen leer, Ayurveda, Aromatherapie, Reflexologie, Fytotherapie , Kristaltherapie, Oosterse en Westerse massagetechnieken en ben ik gecertificeerd wikkelcare specialiste. Te samen met de 100% natuurlijke producten van Bashya zorg ik dat jij een weldaad aan stressreductie ervaart en zo ook jouw huid.

Sindsdien zijn alle behandelingen afgestemd op de mens als geheel (dus niet alleen de gezichtshuid op de behandelstoel). Unieke voor jou samengestelde verwenmomenten waar jij, jouw huidverbetering, beleving en balans centraal staan voor het meeste optimale resultaat. Familie en vrienden geven al jaren aan dat de unieke behandelingen vol aandacht, passie en warmte zouden moeten worden opengesteld voor iedereen. Nu na al die jaren ‘proefdraaien’ mag ik mijn passie gaan volgen en is Salon Puur Wellness, mijn salon aan huis, in 2019 ontstaan.

Je bent van harte welkom!

Helen Broer,

jouw holistisch schoonheidsspecialiste

Ik hou, naast mijn werk in de Salon, ook van mijn familie, dieren, buiten wandelen, de ochtend, rustig een boek lezen en actief bezig zijn. 

Scroll naar top