Mooie woorden van klanten

Natuurlijk Linda

Een gezichtsbehandeling bij Helen is zoveel meer dan alleen een gezichtsbehandeling! Ze kijkt echt naar waar jij op dat moment klachten of behoefte aan hebt, ook in de rest van het lichaam. En daar stemt ze haar behandeling op af. Door de massages die ze geeft tijdens de behandeling voelt dit echt als een heerlijk ontspannen moment voor jezelf! Lees meer over mijn ervaring bij Helen in mijn blog op natuurlijklinda .

Monique

Jaren heb ik getobt met vervelende haren op mijn gezicht. Niets werkte goed genoeg. Sinds dat ik bij Helen kom en zij mijn haren heel kundig verwijderd met touw blijft het veel langer weg. En heb ik geen vervelende pukkeltjes op mijn gezicht na het ontharen. Na het ontharen krijg ik altijd zo een fijne nabehandeling dat ik mezelf iedere keer weer hoor zeggen: ‘dat was lekker’! En wat nog het meest fijne is dat ik mij niet meer hoef te schamen voor mijn gezicht wat ik voorheen wel deed.

Sandy

Een heerlijke Wellness behandeling mogen ontvangen. Bij binnenkomst voelde ik al direct een relaxte sfeer. De behandeling begon met een heerlijk warm voetenbad met olie i.c.m. voetreflex massage en een onderrug massage voor de chakra reiniging. Daarna werd ik heerlijk warm ingestopt onder een deken en kreeg ik een gezichtsbehandeling met op mij afgestemde producten. Mijn schouders en nek werden ook gemasseerd. Ik was in de veronderstelling dat het een gezichtsbehandeling zou zijn met "gewoon" een scrub, masker etc zoals je het gewoonlijk krijgt, maar dit was zó veel meer dan "gewoon" dát! Ik noem het schoonheidsbehandeling 3.0! het was heerlijk ontspannen en het leek wel uren te duren, zo relaxed. Ook al is het voor mij een half uur rijden, het is voor mij de afstand méér dan waard om regelmatig bij Helen terug te komen voor zo'n fijne behandeling. Ik heb enorm genoten. Bedankt!

Kaya

Heerlijke behandeling gehad! Ook mijn wenkbrauwen zijn weer prachtig gevormd en geverfd. Fijne producten met een lekkere geur. Een heerlijk ontspannen middag gehad! 

Odilia

Totale ontspanningsmoment. Echt even tijd voor jezelf met een hele fijne behandeling.

Stephan

Tijdens het monteren en plaatsen van de meubelen in de salon bij Helen, een knieblessure opgelopen. Op advies van Helen haar wikkel met harpago en sukja mogen gebruiken. In eerste instantie was ik erg sceptisch, ik en kruidenspulletjes in een doek met schapenwol, mmm weet het niet. Na 3 dagen werd de pijn alleen maar erger, toch mijn trots aan de kant gezet. Mijn eind oordeel is: Ben enorm verrast, eerste nacht merkte ik dat de aanhechtingen van mijn bovenbeen en kruisbanden soepeler waren waardoor ik nagenoeg pijn vrij was. 2e en 3e nacht is vooral de knie gaan slinken. waardoor ik weer een stuk mobieler werd. Nogmaals enorm verrast en kan het iedereen aanraden.

Stephanie

De weldadige geuren van de natuurlijke oliën en kruiden werken zeer rustgevend, maar tegelijkertijd ook energiek. Een unieke behandeling geheel op mij afgestemd, levert mij een geweldig ontspannen “mood” op. De kundige samenstelling van de gehele behandeling zorgt voor een heerlijke balans van lichaam en geest. Elke keer is weer een verrassing, omdat er steeds weer een andere nieuwe behandeling wordt aangeboden. Dit moet je jezelf echt een keertje gunnen! Een compleet wellness moment waar ik graag voor terug kom, héérlijk!

Ingrid

Wat een heerlijke behandeling met heerlijke, biologische producten. Deze behandeling is niet te vergelijken met behandelingen die ik vroeger kreeg. Dit voelt zo fijn aan. Volgende afspraak staat al gepland en ook dan kijkt Helen op dat moment wat ik nodig heb!

Nicolette

Namasté Helen,

Jou betrokkenheid op een warme veilige en liefdevolle manier, zorgt ervoor dat we ons kunnen ontspannen gericht op body & mind. Dit hebben we als heel waardevol ervaren en komen daarom heel graag weer terug.Zo wil ik je als moeder extra bedanken! Want Ashley heeft jou behandeling als veilig, vertrouwd en heerlijk ervaren. Even niks, even tijd voor haar zelf en voelen dat ze mag zijn wie ze is. Als moeder is dat hart verwarmend om te zien!Helen Jou manier van omgaan en voelen geeft inzicht, bevestiging en rust.

Tot gauw

Stefanie

Gister weer een heerlijke ontspannende behandeling gehad alle producten op natuurlijke basis daar hou ik van.

Een echte aanrader voor mensen die van natuurlijk producten houden.

Marjolein

Heerlijk ontspannen vanmorgen met een Compleet voor jou behandeling. Wat een rust brengt Helen..

Mandy

Hele fijne behandeling gehad, Helen is echt een vakvrouw, de rust zelve, waardoor je je gelijk op je gemak voelt en echt even kan ontspannen. Even 90 minuten ontsnappen aan de hectische buitenwereld. Ik heb genoten , zeker voor herhaling vatbaar!

Linda

Net een uur wellness bij Helen achter de rug. Wat Een Ervaring. Heel liefdevol en zacht. Tintelingen over je hele lijf. Heerlijk! Verwen jezelf. Doen!

Eveline

Gisteravond de behandeling geborgen en warmte mogen beleven bij Salon Puur Wellness. Wat een ervaring, zeker voor herhaling vatbaar. Helen, bedankt.

Nanda

Wat een geweldig uur heb ik ervaren!Zoveel meer dan alleen maar een gezichtsbehandeling, ze heeft zoveel rust en positieve energie welke ze middels haar aandacht weet over te brengen.Bedankt Helen, tot snel!

Scroll naar top